Lokalizacja - Dabrowka Mała W zeszlym roku impreza trwala od 20 do 6 i mysle ze w tym roku tez bedzie dlugo i wesolo. Muzyka - dobra, rockowa. Dobre naglosnienie, efekty itp. Planowane 35-40 osob.
Reszte info podam pod koniec tygodnia jak sie "doustala" :)
no wiec, ja wstepnie wyrazam zainteresowanie powyzsza oferta !biggrin! a tak serio to wydaje mi sie sensowna (pod warunkiem ze bedzie ta ROCK MUSIC !crazy! ), wiec mozesz mnie zapisac na liste chetnych. Bedziem pogowac i zarzucac grzywa ? !drinks! !dance! !yahoo! [ Redagowany dnia 01 gru 2005 08:01 ]
no faktycznie ... a jak sprawdzalem to sie pokazywala dokladna lokalizacja ... dziwne ;) no ale nic na to nie poradze ;) postaram sie jeszcze znalesc inna mapke -- Wak Wak ! Blurp !
W news'ie jest chyba juz wszystko, no moze brakuje info dokladnie gdzie ten sylwester sie odbywa, to jakas knajpa czy co? <; i co jak kiedy gdzie z gotowka :>A kto idzie? Nie wiem czy mam 100% dobre i czy moge udzielac takich informacji ;-) W kazdym razie z tego co mi wiadomo z osob znanych nam blizej, badz dalej: MacKitty (i Ania?), Paku, Meg, Dafi, Leeloo, Mut, Macigo, t0mi, wallace pozostalych uczesnikow nie znam (chyba), a nawet nie wiem ile ich jest :>tyle ;-)
a ja bym chciala wiedziec jaki stroj obowiazauje bo juz suknie balowa uszylam i nie wiem czy nie bedzie gafy jak w niej wyskocze !wink! !dance! !yahoo! Leeloo Dallas Multipass, muuultipass... Leeloo Minai Lekarariba-Laminai-Tchai Ekbat De Sebat Dżadża Hamas...
buuuuuuuuuu to co ja zrobie z ta sukienka ;) Leeloo Dallas Multipass, muuultipass... Leeloo Minai Lekarariba-Laminai-Tchai Ekbat De Sebat Dżadża Hamas...