Zgłaszam sprzeciw!!! !stop! I kto ma wiedziec ten wie o so chozi !nono! Leksa Ty wredne pasqdne stworzenie maupo przebrzydła chiba wiesz co Ci zrobie jak Cie spotkam albo raczej czego nei zrobie !acute! ale aviator mi siem podoba !tongue!
oj tam skandal od razu .... poprostu male spotkanie na szczycie..a jak ci zdjacia pokaze to padniesz :P - who`s Zed ? - Zed`s dead baby , Zed`s dead ...
ja !angel! tylko chcialem oswiadczyc, ze nie jestem autorem zadnego z powyzszych postow, zostalem unieszkodliwiony !blackeye! przez kolezanke Lekse, a ona wykorzystala ma niemoc !help! i dostep do mojego uzytkownika !scare! i jednoczesnie przeprosic Gizmke za zaistniala sytuacje !sorry! !not_i!
waf nie rob scen .. sam mi to zaproponowales ... wiec sie teraz nie podlizuj ... i wypraszam sobie insynuacje jakobym cie unieszkodliwiala ! - who`s Zed ? - Zed`s dead baby , Zed`s dead ...
GIZMO napisał(a) ... Zgłaszam sprzeciw!!! !stop! I kto ma wiedziec ten wie o so chozi !nono! Leksa Ty wredne pasqdne stworzenie maupo przebrzydła chiba wiesz co Ci zrobie jak Cie spotkam albo raczej czego nei zrobie !acute! ale aviator mi siem podoba !tongue!
no costy Gizmolku nie dosc ze taki cienki film to jeszcze z DiCaprio, tak bardzo Ci sie spodobal? !haha! !lol! !yahoo!
a propo a moze i nie propo Paku jak tam skanowanie FOTEK!?
Ps. Gizmka wiesz co ślicznego masz tego avatara jakos tak Clenerka mi przypomina po twarzy !biggrin! ciekawe czemu hmmmm? <span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia 17 paź 2005 21:16 ]</span> Leeloo Dallas Multipass, muuultipass... Leeloo Minai Lekarariba-Laminai-Tchai Ekbat De Sebat Dżadża Hamas...