taa...czy profity to nie wiem...,ale jak osiagniesz ostatni poziom to prawdopodobnie bedziesz musial wymienic klawiature na nowa,bo ta juz sie zuzyje !haha! Freedom isn't just a word, but a way of life...
Mut napisał(a) ... taa...czy profity to nie wiem...,ale jak osiagniesz ostatni poziom to prawdopodobnie bedziesz musial wymienic klawiature na nowa,bo ta juz sie zuzyje !haha!
myslisz ze Twoja klawiatura jest taka slaba ? :P !haha!
wszedzie powtarzaja...czytac ze zrozumieniem !!! !fool! a jezeli nie zrozumiales to ja Ci wyjasnie...mowilem o Twojej klawiaturze !biggrin! Freedom isn't just a word, but a way of life...
Mut napisał(a) ... wszedzie powtarzaja...czytac ze zrozumieniem !!! !fool! a jezeli nie zrozumiales to ja Ci wyjasnie...mowilem o Twojej klawiaturze !biggrin!
zanim cos napiszesz to jednak troche pomysl, przeciez ja uzywam Twojej klawiatury !fuck!
Dafi napisał(a) ... a rangi jak sie domyslam to sa te sliczne czerowne gwiazdeczki ? ;)
się dobrze domyslasz, ale moze je zmienie i nie bedzie takich slicznych !biggrin!
Dafi napisał(a) ... sa za to jakie profity ? :> !smile3!
a nie odczuwasz ich juz ? widzisz masz jedna gwiazdke wiecej niz wspolkonwersator w tym watku, mozesz czuc sie wiekszy, lepszy, madrzejszy i wogole !man_in_love! hehehhehehehe
się dobrze domyslasz, ale moze je zmienie i nie bedzie takich slicznych !biggrin!
nie nie, te sa bardzo ladne :)
wallace napisał(a) ... a nie odczuwasz ich juz ? widzisz masz jedna gwiazdke wiecej niz wspolkonwersator w tym watku, mozesz czuc sie wiekszy, lepszy, madrzejszy i wogole !man_in_love! hehehhehehehe
no tak. ze tez nie pomyslalem;) !good! <span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia 21 cze 2005 10:44 ]</span>
co to za przekomarzanie? ciuchutko mi tu !wink! a swoja droga niezłe zboczenie mieszkać za sciana i rozmawiac na forum !biggrin! Leeloo Dallas Multipass, muuultipass... Leeloo Minai Lekarariba-Laminai-Tchai Ekbat De Sebat Dżadża Hamas...
ta pewnie 50% a ja to juz sie nie licze :> wall przechodzisz w skrajnosci wtedy to juz tylko leczenie psychiatryczne !biggrin! a pozatym nie 50% tylko 19,63% +6,54% = 26,17% !tongue!
Leeloo napisał(a) ... a pozatym nie 50% tylko 19,63% +6,54% = 26,17% !tongue!
a szczegolow sie czepiasz !tongue! i jeszcze jedno, naucz sie cytowac poprawnie !tongue! <span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia 21 cze 2005 17:27 ]</span>