wg mnie tak powinien wygladac szablon: JayyaGreen, wszystko ladnie sie miesci i wogole :>i glosowac Ci co nei glosowali ! [ Redagowany dnia ][ Redagowany dnia ]
Znaczy sie sugerujesz co ma wygrac i na co kto ma glosowac kto jeszcze nie glosowal w dotychczasowym glosowaniu? !kiss! Nasze czyny za życią, brzmią echem w wieczności...
cleaner napisał(a) ... Znaczy sie sugerujesz co ma wygrac i na co kto ma glosowac kto jeszcze nie glosowal w dotychczasowym glosowaniu? !kiss!
hehe ... tego nawet nie ma w liscie !beee!
LeKsA napisał(a) ... za mdly ten zielony bleee ... i fusion fajniejszy
ja tu nie mowie o kolorkach ;p tylko o ukladzie ;p wejdz sobie tm szablonem na forum czy galernie ... czyz nei pieknie wszystko sie miesci i przejrzyscie ? a na innych zwykle jest jedna wielka dupa <;
LeKsA napisał(a) ... za mdly ten zielony bleee ... i fusion fajniejszy
tiaaa... 10 min z tym "i-fusion"em - i czuje sie jak spawacz pracujacy bez maski (jakby mi ktos piachu do oczu nasypal) !cray! , az idem do lustra popatrzec czy aby spojowek mi nie wypalilo !blackeye!
no w ostatecznosci mogl by byc :) ale ta trawa po prawej jakos nieladnie sie prezentuje lepiej wyladalaby gdyby byla na calej dlugosci Leeloo Dallas Multipass, muuultipass... Leeloo Minai Lekarariba-Laminai-Tchai Ekbat De Sebat Dżadża Hamas...
żabkę ? jak powiecie że ma zostać ten szablon to będzie żabka !biggrin! nawet będzie owady łapać !crazy!
ps. nie wiem czy zauwazyliscie (pewnie nie ;-)), ale tez czerwonawa wersja tego samego szablonu zostala dodana <; [ Redagowany dnia 18 cze 2005 18:14 ]
popieram mnie tez sie nie podoba no ale od czego ma sie Tatusia? .... od tego zeby go przekabacic :> Leeloo Dallas Multipass, muuultipass... Leeloo Minai Lekarariba-Laminai-Tchai Ekbat De Sebat Dżadża Hamas...