Ja myślę, że można zrobić, tylko tak jak mówiliśmy, gdzieś u kogoś, np na mojej działce, co by wygodniej było ;-) A może byśmy się pokusili o jakieś pieczonki ?
w sumie moze byc i dzialka twoja :) pieczonki na jesien zrobimy a teraz grilla moze? to kiedy 1 maja?? getting jealous of that coffee in the cup you hold so tight
No jak na razie, to widzę, więcej chętnych nie ma ;-)
A tak przy okazji majówek, zbliżają się Dni Czeladzi, a w programie między innymi:
1 maj (19:30) - Kult (wcześniej Manchester, też moga być ciekawi) - Park Grabek 3 maj (18:00) - De Press (wcześniej góralska kapela Beskid) - Plac przy ul. Miasta Auby
1 maj (19:30) - Kult (wcześniej Manchester, też moga być ciekawi) - Park Grabek
Oooo! Wprawdzie koncert Kultu w ramach darmowego spedu wszystkich dresiarzy, rodzin z dziecmi w wozkach na spacerze i innych galerianek to nie to samo, co koncert tradycyjny, ale ja bym sie pisala :) Skonsultuje jeszcze z kim trzeba, ale generalnie jestem za. meg
Ja sie bardzo chetnie pisze, pod warunkiem ze dojade na spotkanie na rowerku, jestem za opcja grilowo-pieczonkowa ;)moze byc dzialka Wallaca ;)...ostatnio chodza za mna smaki pieczonek.. ;) obdarty ze złudzen odradzam sie jak feniks z popiołów...
ja bardzo chetnie ale zupelnie nie wiem jeszcze jak bedzie wygladal moj weekend :/ wiem tylko ze 3 maja mnie nie ma ....a może by tak grillik u Wafelka 30 kwietnia ? ;) - who`s Zed ? - Zed`s dead baby , Zed`s dead ...
Grillik jest i wygląda na używalny ;-) Garczek pieczonkowy po małej reanimacji pewnie też się nada, aczkolwiek jak pamiętam, były na niego narzekania, więc nie wiem.
Termin wygląda na ustalony ;-)
A godzina ? Myślę, że warto wcześniej niż później ... wieczory nie są zbyt ciepłe. Wcześniej znaczy jak sobei chwilę po pracy odpoczniecie ;-)
Dostępne są 4, w porywach 5 miejsc siedzących z oparciami ;-) Możecie rezerwować ;P
no to rezerwuje miejsce z oparciem :P godzina nie wiem 18?? obawiam sie ze wczesniej nie dam rady... getting jealous of that coffee in the cup you hold so tight