chcialem zasygnalizowac blad galerii pod opera. po kliknieciu na zdjecie juz w ktorejs z galerii np: siatkowka (czy cos w tym stylu ;)) i kliknieciu na zdjeciu aby sie powiekszylo Opera zamyka sie.
nie opisales szczegolowo problemu wiec sie nie dziw ;p sproboj zrobic upgrade do 8.01 na forum galerii niestety nic nie ma o tym. i jeszcze jedna rzecz ... klkajac na na zdjecie posrednie aby oryginalne sie pokazalo tak? a nie na miniaturke aby do posredniego ?
hmmmm, uzywam WYLACZNIE Opery (do wczoraj 8.0, a teraz 8.01) i nie zauwazylem takich objawow.... tak sobie kompinuje ze to moze byc zwiazane z kliknieciem w "makymalnie duza" fotke - wtedy ona sie ma zamknac, moze cos w ustawieniach przegladarki macie.... np. wylaczone wyskakujace okienka ? bo jesli ta makymalna fotka otworzy Wam sie w glownej i jedynej karcie (zakladce) a nie w wyskakujacym okienku.... to ponowne klikniecie w obszar fotki, rzeczywiscie moze powodowac zamkniecie Opery (chociaz wydaje mi sie ze jesli nawet - to powinna sie zamykac tylko ta zakladka, ale sama Opera nie powinna sie wylaczac).... ale to tylko takie "kompinacje", bo mnie tam makymalna fotka wyskakuje jednak w oddzielnym okienku, wiec tylko ono sie zamyka, nie cala przegladarka ;)
osobne okienko sie otwiera i dopiero po chwili Opera sie zamyka. nie jest to normalne zamkniecie przegladarki gdyz mam ustawione potwierdzenie zamkniecia a nic takiego nie wyskakuje w opisanym przypadku, jutro zainstaluje Opere 8.01 i wtedy powiem co sie dzieje:)
No i jestem:] dodam jeszcze,ze nie tylko podczas otwierania zdjeica w galerii opera sie wywala,ale jak wchodze do ustawien profilu mam to samo...wrrr... Freedom isn't just a word, but a way of life...
Mut napisał(a) ... No i jestem:] dodam jeszcze,ze nie tylko podczas otwierania zdjeica w galerii opera sie wywala,ale jak wchodze do ustawien profilu mam to samo...wrrr...
to sie przestaw na IE nie bedzie problemu :P Leeloo Dallas Multipass, muuultipass... Leeloo Minai Lekarariba-Laminai-Tchai Ekbat De Sebat Dżadża Hamas...
no ale co to ma do rzeczy ? ja zwykle na beta wersjach jade ;p a moze akurat bedzie chodzic, zreszta 8.01 zawiera poprawki, a nie nowe rzeczy w stosunku do 8.00.
kurde - naprawde jetem ciekaw co z tego wyniknie, tzn. w czym jest problem z ta Opera u Was... bo u mnie zarowno 8.0 jak i teraz 8.01, dziala bezblednie we wszystkich dzialach tego portalu.... :?
Paku chodzi o to ze Mut ostatnio starsznie kombinuje przy kompie i popsul :P dlatego mu nie dziala :] Leeloo Dallas Multipass, muuultipass... Leeloo Minai Lekarariba-Laminai-Tchai Ekbat De Sebat Dżadża Hamas...