Jak w tytule, no ...prawie !pardon! Wlasnie testuje taka nowa zabawe z kamerka, na razie obraz z mojego biurka, i to jesli akurat mam kompa wlaczonego, ale docelowo, chce kamerke umiescic w naszym "Living Room'ie", albo przed chata. To sie jeszcze obaczy no i nie wiem co domownicy powiedza ;)
Oj, jak tu pusto ... Nic absolutnie się nie dzieje ... Może ktoś byłby chętny od czasu do czasu na basen wyskoczyć, a może do kina ?? Zima paskudna się rozpoczęła, no co zrobić, a oczywiście narty, od czasu do czasu jeżdżę, może ktoś jeszcze to lubi ---> to może na stoku byśmy się spotkali :) .
no wlasnie, moze by tak jakas mala lista obecnosci, komu wogole sie cos chce ;) Na narty chetnie bym sie wybral, z basenem roznie ... ale ... wszystko do dogadania :) ozywmy ta zime :) -- Wak Wak ! Blurp !
Podpisuje sie pod lista obecnosci :) Ale ani narty, ani basen mi nie podchodza... bo z nart zostaly mi tylko zapiecia hihihihihi i kostiumu brak tez ale gdzies wyjsc, pogadac, napic sie czegos cieplego :) zobaczyc jakis filmik ciekawy... i takie tam getting jealous of that coffee in the cup you hold so tight
Nie watpie ze fajna sprawa :) jesli chodzi o saune choc nigdy nie bylam hihihih jesli zas rozchodzi sie o basenik no to juz inna rzecz --- nie mam kostiumu to raz a dwa zle w nim wygladam i tyle ogolnie mi nie pasuje z wiadomych dla mnie przyczyn, o ktorych tu na forum pisac nie bede :) !wink! !yahoo! <span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia 09 lis 2006 07:25 ]</span> getting jealous of that coffee in the cup you hold so tight