kanal umarl to jak cos sie ma dziac? (; i tak MacKitty pisalismy zwykle my we dwojke, a reszta milczala (; zreszta zwykle pisalismy kawaly i podobne (; a teraz sam staram sie raczej aktualizowac sobie bloga, bo tu ciezko znalesc odbiorcow, chyba ze obcych i roboty.
kanal bedzie zywy strona ozyje, a byly ku temu przeslanki w tym i poprzednim roku bo pojawialy sie stale GADAJACE osoby... ale sie nie stalo.
a po za tym nie bylismy w tym roku w Ogrodku ... a to byl taki chwilowy zastrzyk, ze cos sie dzialo na stronach czy na kanale.
pewnie by si udalo, ja bym nie namowil ? (; hehe ... ale teraz to ide polezec w szpitalu, a pozniej do kraka i do pracy ... ps. Mac nie masz jakiegos etatu wolnego ? :>
My wszyscy z # wogole chyba sie juz nie spotykamy :( (moze pojedyncze osoby ale nie wiem) przynajmniej nie tak jak dawniej... niestety a przez to chyba nie ma tematow do rozmow...
tak apropo mac, pracke znalazlam :) getting jealous of that coffee in the cup you hold so tight
ehhh... marudy, marudy, ledwie was zostawic na "chwilke" samopas a juz sie rozlazicie jak smrod po gaciach, ogrodka "nima", konwersacji "nima", ...ludzi tez juz "nima" ? !cray! Normalnie ... same "zywe trupy" (nie obrazajac trupow) !clapping! [ Redagowany dnia 15 May 2006 20:11 ]
Dołączył: 13 maj 2006 11:34 Miejscowość: Sosnowiec/Rawicz postów: 11
Mysza__ widze że pracke masz ciekawą ;) fajnie że ci sie udało bo wiem jak to jest szukać pracy :(. hehehe no troszke racji w tym jest że gdyby pub mackitty był w sosnowcu to było by nam łatwiej do niego zawitać:)
mysza: niedlugo bedzie stronka i pelna rozpiska autobusow :) napewno bedzie jak dojechac :)
co do grilla, to moze tak przypadkiem zupelnym najpierw chetnych pozbierajmy a potem sie termin wymysli, tak wiec od teraz lista otwarta, prosimy o wpisy ;) -- Wak Wak ! Blurp !
Dołączył: 13 maj 2006 11:34 Miejscowość: Sosnowiec/Rawicz postów: 11
no ja niestety wtedy nie moge :( 27 bede na weselu w Rawiczu, ale tyle razy mnie nie bylo wiec nic sie nie stanie jak znow mnie nie bedzie:P i znow nie poznacie mnie w realu a co niektorzy nie przypomną sobie jak wygladam od ostatniego spotkanka.
No widze ze lista grillowa pusta :) hihihihi mac: to jak zrobisz stronke to moze u ciebie jakis zlocik zrobic ale taki konkretny moze by chlopaki z ukeja przyjechali :) i wszyscy razem jak za starych dobrych czasow getting jealous of that coffee in the cup you hold so tight